You are here

WB wipers not working correctly.

When i turn my wipers off,the wipers dont continue to the seat position. Instead they stop where ever they happen to be when i turn the switch off. Ive replaced bith the motor & the swith,but it hasnt changed a thing. Has anyone had this before,& how do i rectify it. Dr

Model: 
Topic: 
Engine: 
Section: 

Comments

the park circuit goes thru the dwell relay check its plugged in properly as its in a fun place to get to its easy to not plug it in properly,

  • Like0
  • no like0
  • Holdenpaedia idea0
  • Funny0
  • Wrong Category0
Please use, Holdenpaedia will get the first box on the left side. Post any suggestions.

Whats wrong with Melbourne drug addicts sleeping all over the footpath trying to scab money?

did you replace the motor with a second hand one ? If so do you know if it was parking correctly? I've had this problem and it was a poor connection within the motor parking contacts itself. Also make sure the motor is correctly earthed to the body with the strap. The motor should have 12V to the low speed brush (with wiper switch off) until the park switch opens. As Hz tonner states its worth checking the dwell control as well (if it's fitted - they were on Statesman's and an option only on commercials)

  • Like1
  • no like0
  • Holdenpaedia idea0
  • Funny0
  • Wrong Category0
Please use, Holdenpaedia will get the first box on the left side. Post any suggestions.

Andrew

  • Like0
  • no like0
  • Holdenpaedia idea0
  • Funny0
  • Wrong Category0
Please use, Holdenpaedia will get the first box on the left side. Post any suggestions.