You are here

Wb factory aircon fan is always running when key on or accessories position.

Hi All

WB 84 van with factory air con optioned.
When key is at the on or accessories position even with the heater control middle leaver in far left position the fan is running. In far left position fan should not have power.
All wire loom and relays look correct.
Any suggestion ehat to check next?
Is something wrong with heater control master or computer switch, how to check?

Any suggestion is appreciated.
Thanks in advance.

Model: 
Topic: 
Engine: 
Section: 

Comments

assuming you are talking about the ventilation fan? I'd start with the switch and cleaning/testing the contacts..I had a HZ Statesman that fan would not turn off....after cleaning the air cond selector switch it worked properly...the fan should always be on as soon as you move the air cond lever from the off position

  • Like0
  • no like0
  • Holdenpaedia idea0
  • Funny0
  • Wrong Category0
Please use, Holdenpaedia will get the first box on the left side. Post any suggestions.

Andrew

Add new comment

Filtered HTML

  • Allowed HTML tags: <a> <strike> <blink> <i> <u> <br> <b>
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Comment attachments
Files must be less than 100 MB.
Allowed file types: jpg jpeg gif png txt pdf bmp mov mp4 mp3 avi.
CAPTCHA
This question is used to make sure you are a human visitor and to prevent spam submissions. Email rusty@oldholden.com if you have a problem.
  • Like0
  • no like0
  • Holdenpaedia idea0
  • Funny0
  • Wrong Category0
Please use, Holdenpaedia will get the first box on the left side. Post any suggestions.